Првенство Србије пионири и јуниори

На првенству Србије за пионире и јуниоре, које је одржано у новобеоградској Хали спортова, учествовало је 40 клубова са 332 такмичара.

Наш клуб су представљали млађи и старији пионири, њих 6 и освојили су једну бронзану медаљу Теодора Дунђерски у категорији пионирки +45 кг и једну сребрну медаљу Немања Клајн у категорији до 27 кг, али морамо похвалити и остале такмичаре Седлар Огњена, Попов Александру, Рожа Марка који су у борби за медаљу изгубили на златан бод од како ће се на крају видети првака Србије у тим категоријама, као и Грујић Марка који је у борби за медаљу изгубио,  резултатски убедљиво иако су судије у многоме утицале да резултат буде такав на крају,  од касније ће се испоставити новог првака Србије у тој категорији.

Честитам свим такмичарима на залагању , захваљујем се тренеру Арсеновићу на припреми такмичара и родитељима на навијању и спортском понашању.

Поуке смо извукли из овог такмичења и окрећемо се наредним такмичењима.

Наредног викенда на Трофеју Београда, међународном турниру,  предност ће имати такмичари који нису били у протоколу за првенство Србије и евентуално неки од ових који су били на првенству а покажу жељу на тренингу.

Честитам још једном освајачима медаља.