СРБИЈА НАЈБОЉА

На отвореном првенству Мађарске у формама , где је наступио и наш члан клуба Манојловић Лазар у саставу техничке репрезентације Србије, Србија је освојила екипно прво место испред репрезентација Данске и Украјине.

Састав репрезентације Србије чинило је 18 такмичара у А класи и 5 такмичара у Б класи у категоријама кадета, јуниора , сениора до 29 година, сениора до 39 година, мастера , парова и тимова.

Златне медаље освојили су : Тодоровић Бојан и Тања Тошић у сениорском пару преко 29 година, Петковић Милош и Петковић Нина у сениорском пару до 29 година, мушки тим до 29 година ( Александар Новаковић, Едис Шарда и Дејан Миросављевић), мушки тим преко 29 година ( Тодоровић Бојан, Манојловић Лазар и Куруца Бранислав)  и Куруца Бранислав у категорији сениора од 29 до 39 година година старости. Сребрну медаљу освојила је Петковић Нина у категорији сениорки до 29 година, а бронзане медаље освојили су :Немања Јанковић у категорији кадета , Немања Јанковић и Марија Познановић у кадетском пару, Михаијло Головић и Милијана Ђорђевић у јуниорском пару и Тодоровић Бојан укатегорији такмичара од 39 до 49 година.

Честитамо свим репрезентативцима који су наступили и допринели оваквом резултату који је још један у низу након Европског првенства и Балканског првенства која су се одржала у претходном периоду ове године.

Ово такмичење је било и претпоследња провера за такмичаре који наступају на Светском првенству које ће се одржати на Балију у Индонезији крајем Октобра месеца ове године. Такмичари који путују за Индонезију  на овом такмичењу показали су висок ниво припремљености и тиме потврдили  своје место у тиму за Индонезију. На светско првенство путују : Петковић Нина, која ће наступати појединачно, у пару до 29 година и у формама слободног састава, Петковић Милош који ће наступити у појединачниј конкуренцији и у конкуренцији парова до 29 година, Тодоровић Бојан у категорији Мастер 1 ( од 39 до 49 година), и мушком тиму преко 29 година, Манојловић Лазар у мушком тиму преко 29 година и Куруца Бранислав у категорији сениора до 39 година и у мушком тиму преко 29 година старости.

ЧЕСТИТАМО СВИМ ТАКМИЧАРИМА НА ОСВОЈЕНИМ МЕДАЉАМА , А ТАКМИЧАРИМА КОЈИ ЋЕ НАС ПРЕДСТАВЉАТИ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ ЖЕЛИМО СРЕЋАН ПУТ И ПУНО УСПЕХА.