БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО 2013.

На првенству Балкана одржаном у Бару у Црној Гори , такмичари Манојловић Лазар и Тодоровић Коста вратили су се искуснији и богатији са 3 медаље.

Манојловић је у појединачној конкуренцији заузео 3.место , а као члан мушког тима преко 29 година освојио је златну медаљу, док је Тодоровић Коста у појединачној конкуренцији освојио сребрну медаљау на свом првом наступу на првенству Балкана.

НАЈИСКРЕНИЈЕ ЧЕСТИТКЕ НАШИМ ТАКМИЧАРИМА СА ЖЕЉОМ ДА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ БУДУ ЈОШ БОЉИ!!!

 тренер репрезентације Анђелковић Небојша изјавио је поводом балканског шампионата

- Задовољство резултатом и освојеним првим местом у укупном поретку, не може а да се не препише претходном раду на тренинзима Техничке репрезентације. Такође се мора приметити и недостатак такмичарског искуства код појединих такмичара, на које су сами услови деловали да исти не покажу свој максимум. Што се конкретно репрезентативаца из ТК "Фаворит"-а тиче, управо се претходна констатација (поред осталих) односи на Косту Тодоровића. Лазар Манојловић је у веома јакој конкуренцији задовољавајуће дао свој допринос у остваривању (до сада) најбољег резултата на Балканском шампионату и тиме показао да припада А тиму Техничке репрезентације Србије.